اندازه گیری مقدار PH در آب آشامیدنی و آب استخرهای شنا و استخرهای پرورش ماهی یکی از موضوعات بسیار مهمی است که باید بطور منظم و مداوم مورد سنجش و اندازه
از روش های نوین کنترل ایمنی مواد غذایی، میتوان به استفاده از گاز ازن با تکنولوژی پلاسما سرد در صنعت نام برد. یکی از مشکلات بزرگ در صنعت غذا و مواد غذا
با استفاده از سیستم ضد عفونی تك مرحله اي ازن با تکنولوژی Hybrid Gas ، امكان ضدعفونی آب خام، تجهیزات تولید، بطريها، هواي مورد نیاز، دربهاي بطري و… بر
دستگاه کجلدال برای اندازه گیری پروتئین، نیتروژن در مواد غذایی، خوراک دام و طیور و... مورد استفاده قرار میگیرد. ویژگی های این دستگاه: • تمام دیجیتال و
دستگاه سوکسله برای جداسازی لیپید (چربی) از مواد جامد مورد استفاده قرار می گیرد. که توسط این دستگاه استخراج و تعیین چربی در غذا، علوفه، دانه ها، بذرها
دستگاه کجلدال برای اندازه گیری پروتئین، نیتروژن در صنایع غذایی، کشاورزی، خوراک دام و طیور مورد استفاده قرار میگیرد. که این دستگاه به صورت کجلدال هضم پ
دستگاه اندازه گیری فیبر، جهت استخراج و اندازه گیری فیبرخام، انجام آزمایشات و تعیین ADF,NDF و الیاف نامحلول در شوینده های خنثی و اسیدی مورد استفاده قرا
دستگاه ازن ژنراتور با تکنولوژی Cold Plasma با ظرفیت مختلف جهت ضدعفونی، گندزدایی، بهبود بو و رنگ، کاهش ترکیبات آلی، THM ها ، حذف موادمعدنی مانند آهن، م
09190107631 گروه بازرگانی تی تاک تولید کننده انواع دستگاه تسمه کش بادی در سراسر کشور ویژگی های دستگاه تسمه کش بادی از مهم ترین ویژگی های دستگاه های ت
دستگاه کترلر دما و رطوبت سالن قارچ 09197443453 قابلیت های دستگاه : دارای نمایشگر LCD رنج دما ۴0- تا 12۵ درجه سانتی گراد رنج سنسور رطوبت ۱ تا ۱۰۰ درص
#ShortDescription#